baner
/>

Akcija čišćenja grada 06.04.2024.

Obavještavamo cijenjene sugrađanke i sugrađane da će se u subotu, 06.04.2024. godine, organizovati akcija čišćenja grada. Okupljanje zainteresovanih za učešće u akciji planirano je ispred zgrade Opštine, u 10:00h. 


U cilju što kvalitetnije pripreme ljetnje turističke sezone, lokalna turistička organizacija Opštine Žabljak, je inicirala aktivnosti koje se odnose na uređivanje grada i uklanjanje divljih deponija. Inicijativu su podržali Opština Žabljak, NP “Durmitor”, DOO “Komunalno i Vodovod” Žabljak. Na zajedničkom sastanku je dogovoreno da se u subotu, 06.04.2024. napravi velika akcija čišćenja svih frekventnih lokaliteta, na kojima je identifikovan otpad. Svoj doprinos za postizanje što kvalitetnijih rezultata će dati sve odgovorne institucije u Žabljaku, kao i svi savjesni građani. Lokalna turistička organizacija, kao inicijator događaja će napraviti detaljan plan akcije i putem sredstava informisanja obavijestiti civilni i javni sektor, na koji način mogu dati svoj doprinos, uređenju svog grada.

 

Ovim putem još jednom pozivamo sve zainteresovane da, u što većem broju, uzmu učešća u pomenutoj akciji, kako bi zajedno doprinijeli ljepšem izgledu našeg grada, u susret nastupajućoj ljetnjoj turističkoj sezoni.

Dokument
Nazad