baner
/>

DELEGACIJA INVESTICIONO-RAZVOJNOG FONDA U POSJETI OPŠTINI ŽABLJAK

            Predsjednik Odbora direktora IRF-a, Velizar Kaludjerović, i izvršna direktorica, dr Irena Radović, sa saradnicima boravili su u posjeti Opštini Žabljak. Na sastanku sa predsjednikom Opštine Veselinom Vukićevićem i njegovim saradnicima bilo je riječi o privrednoj aktivnosti u opštini Žabljak, predstojećoj ljetnjoj turističkoj sezoni. Predsjednik Odbora direktora Kaluđerović i direktorica Radović upoznali su predsjednika Opstine Žabljak Vukićevića sa programima podrške IRF-a za ovu godinu.
            Predsjednik Vukićević je istakao značaj TC Durmitor za razvoj turizma u Žabljaku, a koji je u vlasništvu IRF-a. Pitao je kakvi su planovi za budućnost ovog privrednog subjekta. Potencirao je i problem neadekvatne komunikacije sa UNESCO-m, što je dovelo do zastoja u realizaciji veoma bitnih projekata, te istakao značaj zajedničkog djelovanja svih relevantnih institucija, u cilju rešavanja ovih problema.
            Gospođa Radović je istakla da je neophodno naći strateškog partnera koji će uložiti sredstva u modernizaciju TC Durmitor, i da na tom putu očekuje podršku i pomoć Opštine Žabljak.
            U nastavku posjete, delegacija IRF-a je imala Sastanak sa privrednicima sa teritorije opštine Žabljak, koji su u prethodnom periodu koristili kreditna sredstva ove institucije.

Dokument
Nazad